Rabu, 23 Mei 2012

'Selangorku, Urut Sampai Terpancut'

    12:30:00 PTG   No comments


Wah! Seronok benar dapat tinggal di Selangor. Hampir setiap daerah yang terdapat di dalam negeri ini hampir semuanya mempunyai kemudahan rumah urut yang disediakan oleh kerajaan Pakatan Haram, PKR, PAS dan juga DAP.

Menurut sumber sohih dari BERNAMA, setakat ini di negeri Selangor di bawah pentdabiran rejim Khalid Gagap telah berjaya mengembangbiak industri rumah urut Selangor ke tahap yang paling tinggi sehingga hampir tiada negeri lain mampu menandinginya.

Terdapat lebih 80 pusat urut dan lebih 200 pusat urut beroperasi di Klang selain berpuluh-puluh lagi di Kuchai Lama, Damansara dan Ampang Jaya.

Angka-angka pertumbuhan pusat urut di Selangor seperti yang dapat kita lihat ini, sudah cukup membuktikan bahawa kerajaan Pakatan Selangor bukan sahaja mampu manjana pendapatan negeri dari sektor industri seperti pembuatan sahaja, malah turut dibantu juga melalui industri sokongan seperti, rumah urut, rumah pelacuran serta pusat perjudian.

Melalui perkembangan terbaru ini, dengan pertambahan mendadak pusat urut di Selangor, pasti akan lebih menarik minat  ramai lelaki berhidung belang dari negeri-negeri lain di semenanjung datang berkunjung ke Selangor untuk mendapatkan 'ekstra servis' atau yang terpaksa 'makan luar' untuk merasai nikmat karipap daging ketika bini sedang dalam pantang atau datang bulan.

'Selangorku, Urut Sampai Terpancut', tema ini amat sesuai digunakan oleh kerajaan Pakatan Selangor untuk menarik pelanggan yang sering mangalami masalah sengal-segal badan, sakit otot atau kurang tut, agar berkunjung ke Selangor dengan jaminan sure pancut punya lah!.

Rakyat Selangor harus menerima perubahan yang berlaku terhadap negeri ini dengan hati yang redha sambil memikirkan apa pula bala bencana yang akan menimpa selagi exco agama Islamnya terus tidur lena di atas tilam empuk yang sangat mewah.

Wak Jengkol

Tentang Wak Jengkol

Seorang blogger kacak, kaya dengan senyuman dan sangat merendah diri. Ingin berkenalan sila PM wak di wakjon9@gmail.com

Previous
Next Post
Tiada ulasan:
Write comments

Sila komen yang murni-murni saja di sini..

Get updates in your email box

Complete the form below, and we'll send you our recent update.

Deliver via FeedBurner
© 2017 Wak Jengkol. WP Theme-junkie. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.