Selasa, 1 Mei 2012

Skandal Seks Pemimpin Negara..Setakat Ini PR Telah Mendahului BN 2-1

    12:46:00 PTG   No comments

 

Selepas perhimpunan BerSHIT 3.0 menemui kegagalan kerana matlamat utamanya untuk menawan Dataran Merdeka tidak menjadi kenyataan, kini timbul pula malapetaka baru menimpa batang tubuh seorang pemimpin Pakatan Pembangkang yang juga merupakan Tim. Presiden PKR iaitu Azmin Ali.

Malapetaka yang dimaksudkan ialah, kemunculan skandal (video) seks terbaru yang mendakwa si pelaku di dalam video tersebut adalah seorang lelaki yang sangat mirip kepada pemimpin tertinggi PKR.

Sejauh mana kebenaran terhadap segala dakwaan yang mengatakan bahawa individu yang terlibat dalam rakaman CCTV tersebut adalah Azmin Ali, masih lagi tidak dapat dipastikan kerana setakat ini belum ada pihak yang bertanggujawab tampil memberi penjelasan berhubung isu panas ini.

Menurut sumber, buat sementara waktu hanya beberapa keping gambar sahaja didedahkan kepada umum sebelum rakaman penuh CCTV tersebut disiarkan. Ia bertujuan supaya rakyat dapat menilai sejauh mana kesahihan cerita panas ini dan bertapa tak bermoralnya pemimpin Pakatan Pembangkang yang ada sekarang.

Sejak tersebarnya gambar-gambar aksi BLOW JOB yang mengaitkan Azmin Ali bersama wanita yang tak dikenali di laman sosial dan juga blog-blog pro Kerajaan, telah membuatkan penyokong Pakatan Pembangkang mengeluh kerana sekali lagi dipaksa bersilat bagi menjawab segala spekulasi yang timbul.

Ada pendapat mengatakan, apa yang berlaku ini MUNGKIN disebabkan oleh balasan Tuhan di atas segala dosa-dosa silam yang pernah dilakukan Azmin bersama isteri dan juga Anwar Ibrahim.

Wak Jengkol

Tentang Wak Jengkol

Seorang blogger kacak, kaya dengan senyuman dan sangat merendah diri. Ingin berkenalan sila PM wak di wakjon9@gmail.com

Previous
Next Post
Tiada ulasan:
Write comments

Sila komen yang murni-murni saja di sini..

Get updates in your email box

Complete the form below, and we'll send you our recent update.

Deliver via FeedBurner
© 2017 Wak Jengkol. WP Theme-junkie. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.