Selasa, 19 Mac 2013

En. Anwar...Adakah Anda Homoseksual Atau Biseksual ?

    1:32:00 PTG   6 comments

anwar-gay

Di bawah ini adalah dialog temubual antara Anwar dengan seorang wartawan wanita. Suka diingatkan bahawa dialog tembual dibawah hanyalah rekaan semata-mata bagi mengambarkan situasi sebanar di mana Anwar Ibrahim GAGAL menjawab pertanyaan mudah samada dirinya homoseksual atau biseksual?

Jawapan yang sepatutnya Anwar perlu jawab ialah YA atau TIDAK, itu sahaja. Oleh kerana Anwar tidak mampu menjawab soalan mudah tersebut, seperti biasa jawapan 'koner baring' yang tiada kena mengena dengan soalan diberikan.

Wartawan : Adakah anda homoseksual atau biseksual?

Anwar Ibrahim : Err..Sebenarnya..Err..macam ni, cuba tanya Wan Azizah, hari itu saya terbang bersamanya ke India untuk menghadiri jemputan makan malam bersama Manmohan Singh.

Err..selepas itu kami berdua dot..dot..dot..biasa lah dah lama tak dapat kikikiki (ketawa nakal).

Setelah dua hari di sana, kami membeli tiket penerbangan ke Bali, Indonesia..Err..dan bercadang pulang ke Malaysia keseokkan harinya...sampai sahaja di Malaysia, saya terus menghadiri mesyuarat parti..

Wartawan : Adakah anda homoseksual atau biseksual?

Anwar Ibrahim : You ni kan! geram tau i tengok (sambil kenyit mata)..kenapa asyik ulang soalan yang sama? You ni dari media mana? Utusan, TV3? Kalau you ulang, i saman you ok!

Wartawan : @#$%^&*()


Wak Jengkol

Tentang Wak Jengkol

A Low Profile Blogger.

Previous
Next Post
6 ulasan:
Write comments
  1. Al Jub kantoi..soalan mudah tu pun tak boleh nak jawab..mmg sah la dia ni homo n biseks..

    BalasPadam
  2. Apalah reporter ni buat soalan yg susah betul nak jawab...mana boleh bagi pilihan macam tu.....cuba tanya adakah anda seorang 'homoseks DAN biseksual?' baru senang aku jawab...aku boleh jawab sekali 'YES' senang aje ....bodohlah reporter ni...

    BalasPadam
  3. Reporter 'bola' takde..Anwar nak jawab pun mcm tak cukup stim..klu tak sure dia ckp mcm ni..I'm bisexual..

    BalasPadam
  4. reporter ni tentu tau hal mangkuk tua ni. elok je dia tanya homo atau bisex bukan normal atau bisex atau homo

    BalasPadam
  5. kalu program money drop ni abis la..
    awek tu da senyum2 da
    hahaha

    BalasPadam
  6. Alaaa..camna BABI nie nak jawab dia straight pasal reporter tu akan perangkap dgn soklan seterusnya "If you are straight why your kote is bengkok?" Kang kena trap lagi ada skandal dgn china doll...soklan seterusnya kang reporter tu akan insist nak nengok kote dia bengkok ke tak..."Can i see your kote?" Anwar nie kang tak pasal2 rogol reporter tu "live"...pastu deny kata nie sume UMNO punya keje...mmg taik btol la mamat tu...

    BalasPadam

Tak nak ada masalah dikemudian hari, sila komen yang murni-murni je di sin..

Get updates in your email box

Complete the form below, and we'll send you our recent update.

Deliver via FeedBurner
© 2017 Wak Jengkol. WP Theme-junkie. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.