Sponsored

Isnin, 29 April 2013

Lim Kit Siang Kena 'Main' Dengan Anwar di Gelang Patah

tolak-dap-kit-siang-2

Nampaknya Lim Kit Siang betul-betul dah kena main pada PRU13 kali ini. Bukan setakat ditipu Anwar kerana meletakkanya menjadi calon di Gelang Patah sebagai tempat persemadian karier politiknya tetapi turut dimalukan oleh rakyat Johor yang sejak dari dulu lagi begitu anti dengan kepala komunis DAP yang pernah mencetuskan keadaan huru-hara di negara ini tak lama dulu.

Lim Kit Siang tak relevan di Johor. percaturan parti Komunis DAP meletakkan penasihatnya di Johor diibarat seperti cubaan bunuh diri. Anwar pasti gumbira kerana helahnya untuk mengenakan Lim Kit Siang menjadi apabila dia sendiri kembali bertanding di Permatang Pauh.

Jangan tak percaya, hanya di Johor sahaja Lim Kit Siang boleh dimalukan sedemikian rupa, lihat sahaja kemarahan rakyat Johor apabila kelibat  Lim Kit Siang muncul. Jarang berlaku di tempat lain bukan?

Tahniah kepada rakyat Bangsa Johor, macam ini lah cara yang betul untuk ajar ketua komunis DAP tu supaya beringat bila masuk ke tempat orang. Jangan beri muka kepada mereka walau seinci pun. Jangan bagi DAP bertapak di Gelang Patah jika tak mahu terima nasib yang sama seperti kawasan-kawasan yang pernah diwakili oleh ketua parti Komunis DAP ini. Ingat!

1 ulasan:

Tak nak ada masalah dikemudian hari, sila komen yang murni-murni je di sin..