Sabtu, 4 Mei 2013

Bukan Saje Kuat Iman..Tapi Kuat Main Juga.. Bagus Kalau Buat Calon Bini

    3:19:00 PG   8 comments


Peristiwa yang anda lihat dalam gambar yang wak sediakan ni berlaku di Bandar Baru Bangi, Selangor. Menurut maklumat lain yang wak terima perkara yang sama juga turut berlaku ditempat lain.

Lokasi yang dipilih oleh perayu-perayu undi wanita dari Pakatan Pembangkang  ini ialah di bawah trafik light persimpangan jalan. Mungkin dalam masa dua hari ni sehingga hari mengundi kita akan dapat lihat lebih ramai lagi perayu-perayu undi PAS berada dilokasi-lokasi yang wak sebut tadi.

Siapa pandai mengayat awek boleh try, kalau untung sabut dapat ler merasa 'one nite stad' dengan dia orang masa celebrate kemenangan BN nanti. Lagi pun budak-budak ni professional, dia orang bekerja untuk dapat wang. So, padai-padai lah yer...





Wak Jengkol

Tentang Wak Jengkol

A Low Profile Blogger.

Previous
Next Post
8 ulasan:
Write comments
  1. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4uw4LiXoE_0

    minta tolong share kan PC ini di blog tuan...terima kasih...

    BalasPadam
  2. Ape ke teruknye bebudak PAS skrg ni. Yg bini bini org, laki die bg izin ke buat gitu, dan yg anak anak dare tu, ade izin bapak ke. Diaorg ni ingat jihat ke ape gitu. Rosak rosak. Ade ust ust & ustzh ustzh PAS nak komen ?

    BalasPadam
  3. dah dijanjikan syorga.. hancusss puak2 ni

    BalasPadam
  4. Ini lah muslimut. Beza dgn muslimah tau.

    BalasPadam
  5. Apsal tak tunjuk muka. Ingat berani sangat.

    BalasPadam
  6. Saya tak setuju tajuk artikel ini.Mereka bukan kuat iman,iman mereka sudah di kalahkan oleh DAP dan Anwar Ibrahim.Nafsu mereka sudah bertukar dari Negara Islam kepada Putrajaya sekular.Merka menjual Allah utk Putrajaya.

    BalasPadam
  7. Apa tajuk yg terlintas di kepala..itu yg wak tulis..tapi wak setuju dgn maksud yg cuba disampaikan..terima kasih

    Wak Jengkol

    BalasPadam
  8. Komen untuk blog bengong mcm hampa ni yg jenih takde maruah buang karan jer....ni la akhlak pencacai umno...baik jadi kapiaq drpd jadi org islam hampeh mcm hampa..

    BalasPadam

Tak nak ada masalah dikemudian hari, sila komen yang murni-murni je di sin..

Get updates in your email box

Complete the form below, and we'll send you our recent update.

Deliver via FeedBurner
© 2017 Wak Jengkol. WP Theme-junkie. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.