Skandal Adi Putra: Si Bini Syok Tayang Lurah..Si Suami Pula Gila Cari Publisiti Murahan

aida-skandal-adi-putra

Wak J: Memandang kes Adi Putra ni tengah viral di laman sosial dan medium blog, wak pun nak tumpang semangkuk komen tentang perkara ini.

Wak cuma nak bagi sedikit nasihat percuma kepada si Suami wanita yang terlibat dengan skandal ini.
Sudah-sudah lah tu cari publisiti murahan dengan bermodalkan isu ini. Seronok sangat menjaja aib sendiri sampai tak perasan aset milik bini terjojol dilihat orang.

Kalau begini lah cara bini anda berpakaian, bukan setakat Adi Putra sahaja yang nak bersekandal dengannya, malah pak lebai dari parti bulan mengambang pun sanggup...asal syok!

aida tayang lurah


10 comments:

  1. yg duk kecuh tu babitkan bini lu bro ... lu rasa hebat sgt ke nak tunjukkan "kemaluan" bini lu pd orang ramai ??mmg la bini lu "cam cantekk jew............ " lu jangan plak jadi " cam dayus jew.... "
    pakcik guard tu dapat banyak gak job lepas video ari ... lu confident ke dpt banyak job .... atau dapat senyuman nakal dr orang ramai .... ?

    ReplyDelete
  2. pehhhhh .... apam bini lu power la bro

    ReplyDelete
  3. Salam, isteri dia tu diugut oleh suami ke? Macam terpaksa je,,,,

    ReplyDelete
  4. Saya bukan nak mempertahankan Adi Putra tapi kelihatan Si-Perempuan ini pun sama "gatal". Hilang kisah nak aibkan maruah Adi Putra, kedua-dua suami isteri ini pun tak sedar bahawa mereka juga sedang menjatuhkan maruah diri mereka sendiri.

    ReplyDelete
  5. Kenapa bukak aib sendiri... balik pada Allah swt...tak perlu dapat keredhaan manusia

    ReplyDelete
  6. Inilah tak ada kerja cari kerja. Sekarang siapa yang malu? Nafsu nafsi.

    ReplyDelete
  7. Buang masa aje, tak berbaloi pun.

    ReplyDelete
  8. kerana nafsu, terlupa t.jawab seorg isteri menjaga maruah dirinya. dan x tahu bersyukur......kalau bertepuk sebelah tangan x akan berbunyi....

    ReplyDelete
  9. saya teruja...alaa....kira teruja laaa....dia romantik...cakap je la saya stimmmm...saya tak tahan stim...tukar2 gambar peribadi sbb nak lancap...haaaaa...abis cerita..!!! Straight to the point la drp dok konar sana konar sini...alang2 muka dah tak malu....buat la press konference sekali..sebelah menyebelah...adi sebelah kanan....bini dia sebelah kiri...laki dia dok kt tengah2 buat muka toya skit...muka doraemon pon bleh jugak....

    ReplyDelete
  10. Nenen mantap!..
    Adi Putra confirm ada simpan gambar bogel minah ni..minta Adi Putra dedahkan di fB..baru ada akai..

    ReplyDelete

Wak tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan atau komen yang diutarakan melalui laman blog ini. Ia adalah pandangan peribadi masing-masing dan tidak semestinya mewakili pendirian Wak selaku pemilik blog.

Sila guna bahasa dan ayat yang sopan ketika menulis komen atau meluahkan pendapat kerana setiap komentar yang diutarakan melambangkan ciri keperibadian diri anda sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bicara Politik Tanpa Henti

Arkib Blog

Pakatan Haram (337) Corat Coret (320) Politik Malaysia (165) Parti Pas (163) Berita Semasa (134) PKR (107) Selangor (102) Anwar Jubur (93) DAPigs (85) Blog (84) Skandal (81) BN (80) Fokus (58) Isu Semasa (44) LIWAT (42) You Tube (35) Felda (33) BERNAMA (30) English Section (29) Demo Lo Ni (23) Dalang (22) Umno (22) PRU13 (21) Najib Razak (20) BerSHIT3.0 (17) Info Sihat (13) Fitnah (12) Wang Besar (12) Sukan (10) Jenayah (9) Nasional (9) Auto CAD (8) SSDE (8) DYMM Sultan Johor (7) Konspirasi (7) JERING Daily (6) Dunia (5) Hiburan (5) Kelahiran (5) Nik Aziz (5) Solid Works (5) Agama (4) Eng Section (4) Wake UP Post (4) Jembalang (3) Kempen (3) Ramadhan (3) Raya (3) Cinabeng (2) HBN2012 (2) Nurul Izzah (2) PRK (2) SUHAKAM (2) p (2) Merdeka (1) Parlimen (1) Perkasa (1) Propaganda (1) TMJ (1) Tun M (1)