Jumaat, 7 November 2014

Anwar Ibrahim Adalah Ahli Politik Yang Gemar 'Meliwat'

    11:17:00 PTG   4 comments

anwar-liwat-2

Tan Sri Muhammad Shafee Abdullah menegaskan kes liwat II membabitkan Datuk Seri Anwar Ibrahim tidak bermotifkan politik seperti yang dicanang Ketua Pembangkang itu.

Menurut peguam terkenal itu, berdasarkan pengalamannya, Anwar adalah salah seorang ahli politik yang sering menjadikan alasan kononnya setiap tindakan undang-undang terhadap dirinya adalah bermotif politik.

"Kes ini melibatkan ahli politik tapi kes ini tidak berunsur politik. Setakat apa yang kita maklum, kes ini hanya melibatkan ahli politik," tegasnya.

Apa yang bersembunyi dekat belakang tu. Klik foto
Beliau ditemui selepas berakhirnya prosiding pendengaran rayuan terakhir Anwar terhadap hukuman penjara lima tahun kerana kesalahan meliwat bekas pembantunya, Mohd Saiful Bukhari Azlan.

Panel lima hakim yang mendengar prosiding itu bagaimanapun tidak menetapkan sebarang tarikh untuk mengumumkan keputusan terhadap rayuan tersebut.

Panel tersebut diketuai Ketua Hakim Negara, Tun Arifin Zakaria.

Sebelum ini sepanjang prosiding yang berlangsung selama lapan hari sejak 28 Oktober lalu, Anwar secara konsisten menuduh pendakwaan terhadapnya adalah bermotif untuk menghancurkan masa depan politiknya.

Mengulas lanjut Muhammad Shafee memberi contoh bahawa terdapat seorang ahli politik senior yang bertindak profesional apabila berhadapan dengan tindakan mahkamah.

"Hanya satu kes sahaja yang saya tahu bila berhadapan dengan masalah, beliau tidak pernah cakap pendakwaan yang beliau hadapi itu adalah konspirasi politik.

"Malah, hakim yang lepaskannya berkata, beliau bercakap berdasarkan fakta. Beliau bersikap 'gentleman', pertahankan diri mengikut undang-undang dan orang itu adalah Tan Sri Muhammad Muhd Taib.

"Tetapi semua ahli politik yang saya lihat, bila mereka dalam masalah selalunya akan cakap itu adalah konspirasi," katanya.

Wak Jengkol

Tentang Wak Jengkol

Seorang blogger kacak, kaya dengan senyuman dan sangat merendah diri. Ingin berkenalan sila PM wak di wakjon9@gmail.com

Previous
Next Post
4 ulasan:
Write comments
 1. GERAM betul aku! Puak SODOM dah berjaya MENJATUHkan NEGARA ISLAM serta undg-undg Syariah, pusaka nenek moyang kita ni - dgn. ung-undg si KAPIRDAJAL Barat-Zionis; akibat PENGKHIANATAN si Islam/Melayu-LIBERAL, termasuk mamat SODOM/betina LESBI! Inikah yg. mahu diajaq kpd. jenerasi muda Islam kita?! PI BERAMBOS oi si Islam/Mealyu-LIBERAL-BANGSAT! Dan apahal si Pendatang KAPIR dibenarkan mengadili undg-undg SYARIAH -.heran betul aku! Lihat di http://www.utusan.com.my/berita/mahkamah/lelaki-berpakaian-wanita-mahkamah-rayuan-tolak-8232-keputusan-mahkamah-tinggi-1.22166 , Lelaki berpakaian wanita: Mahkamah Rayuan tolak 
keputusan Mahkamah Tinggi, 08 November 2014!

  Sedagkan lihat bagaimana YAB Ayahanda Tun sendiri telah MEMERTABATkan kuasa Mahkamah Syariah dlm. Perlembagaan Persekutuan, dari genggaman MUSUH ISLAM, yg. begitu galak menggunakan undg-undg sivil si KAPIRDAJAL Barat-ZIONIS, utk.menjatuhkan KEDAULATAN ISLAM dan hak umatnya di NEGARA ISLAM ini - di http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2012&dt=0223&sec=Bicara_Agama&pg=ba_04.htm , Jangan usik perkara 121 Perlembagaan, Oleh ZAINUL RIJAL ABU BAKAR, 23/02/2012!

  Makcik Sambal Belacan.

  BalasPadam
  Balasan
  1. Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI   Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI

   Padam
 2. di suka kunyit basah , nak buat macam mana lagi?

  BalasPadam
 3. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
  Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

  BalasPadam

Sila komen yang murni-murni saja di sini..

Get updates in your email box

Complete the form below, and we'll send you our recent update.

Deliver via FeedBurner
© 2017 Wak Jengkol. WP Theme-junkie. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.