Selasa, 13 September 2011

Mat Sabu: No Komen...Tengok Gambar "Dada" ni Puas-Puas

    4:54:00 PG   No comments

Menurut Agenda Daily di SINI, Mat Sabu menjadi kelu lidah apabila soalan yang ditanya berkaitan dengan isu PHONE SEX tidak mendapat maklum balas sepatutnya. Sebaliknya Mat Sabu mengelak dari menjawab soalan tersebut dengan memberi jawapan NO KOMEN ala-ala Siti Nuhaliza....kah..kah..kah..Pemimpin parti islam ni dude..dont play..play

Hehehe..lucu dan sungguh memalukan bila melihat perangai pemimpin yang mewakili Parti Islam di Malaysia. Macam ayam berak kapur Abe Mat bila ditanya pasal video phone sex yang mengaitkan dirinya. Bila ditanya soalan pasal pengganas Komunis, mengalahkan profesor sehingga tak cukup microfon dihulur, malah turun ke lubang kubur pun sanggup demi ingin menyatakan KEBENARAN...kikikik

Kalau kita rungkai kembali sejarah ketamadunan Islam hingga ke hari ini, belum pernah kita dengar pemimpin-pemimpin utama dalam parti Islam di negara lain terlibat dengan skandal yang amat memalukan seperti yang pernah dihadapai oleh parti islam di Malaysia iaitu PAS.

Sepanjang penubuhan pas yang lahir dari celah kelengkang British. Parti Islam (Pas) inilah paling banyak menconteng arang dan menyapu tahi ke atas kesucian agama Islam.itu sendiri.

Oleh itu wak ingin nasihatkan kepada ahli-ahli Pas diseluruh Malaysia, agar dapat menggunakan pertimbangan akal yang waras sebelum memilih pemimpin pada muktamar Pas yang akan datang. Pilihlah bakal pemimpin yang mempunyai akhlak yang baik dan terpuji sekaligus melambangkan parti yang diwakili.

Jika tersilap langkah atau tersilap percaturan Pas akan lebih cepat hancur musnah dan bersepai lebih awal dari tempoh masa Pas wujud di muka bumi ini...Fikir-fikirkan...

Wak Jengkol

Tentang Wak Jengkol

A Low Profile Blogger.

Previous
Next Post
Tiada ulasan:
Write comments

Tak nak ada masalah dikemudian hari, sila komen yang murni-murni je di sin..

Get updates in your email box

Complete the form below, and we'll send you our recent update.

Deliver via FeedBurner
© 2017 Wak Jengkol. WP Theme-junkie. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.