Isnin, 6 Februari 2012

Biarpun Dikerumuni Semak Samun, Namun 'Pintu Gua' Milik Eli Wong Tidak Pernah Berkunci

    11:01:00 PTG   No comments


Wak J: Waduh!!..Gawat..Kisah 'hutan dara' milik Eli Wong yang pernah diceroboh oleh seorang pemuda Melayu suatu masa dulu, sekali lagi menjadi bahan bualan di ruang maya dan di media massa.

Pelbagai gosip liar sedang bergentayangan di ruang siber mendakwa si penceroboh tersbut telah ditangkap dan kini berada dalam tahanan Polis Indonesia.

Sejauh mana kebenaran gosip liar tersebut masih lagi tidak dapat dipastikan kerana pihak kerajaan Malaysia sekarang ini sedang berunding dengan pihak kerajaan Indonesia untuk mengenal pasti samada individu yang telah ditahan oleh pihak berkuasa Indonesia itu adalah orang yang dicari-cari selama ini kerana terlibat dalam menyebarkan gambar bogel milik seorang exco kerajaan Negeri Selangor.

Jika benar individu yang ditangkap itu adalah lelaki yang pernah menceroboh 'hutan dara' milik Eli Wong, susana politik Malaysia sekali lagi akan diwarnai dengan kisah-kisah moral, seks dan skandal yang melibatkan pemimpin Pakatan Pembangkang.

Khidmat lakunan drama air mata yang diaksikan oleh Muslimah Pas sekali lagi deperlukan bagi mewujudkan satu suasana pilu dan terharau bersempena tersebarnya khabar angin tentang penangkapan jantan Melayu berhidung belang yang amat dicari-cari kerana telah berjaya menceroboh 'pintu gua' milik Eli Wong yang tidak pernah berkunci itu..Sesiapa sahaja dipelawa masuk...hehehehhe


SHAH ALAM 6 Feb. – Kerajaan Selangor mengambil berat tentang spekulasi laporan penahanan seorang lelaki yang dikaitkan dengan penyebaran foto Pengerusi Jawatankuasa Tetap Pelancongan, Hal Ehwal Pengguna dan Alam Sekitar Negeri, Elizabeth Wong, oleh pihak berkuasa Indonesia.

Lelaki itu dipercayai melarikan diri selepas foto Elizabeth dalam keadaan bogel tersebar dalam Internet pada 2009 dan lelaki itu juga dikehendaki oleh polis Malaysia bagi membantu siasatan mengenai penyebaran foto-foto itu.

Menurut kenyataan yang dikeluarkan Sekretariat Akhbar Pejabat Menteri Besar Selangor di sini hari ini, kerajaan negeri akan meneliti laporan itu dan akan membuat tindakan susulan jika ia memberi implikasi kepada kerajaan, pemimpin dan pentadbiran negeri Selangor.

"Isu ini juga akan dibawa ke mesyuarat Biro Politik Parti Keadilan Rakyat Rabu ini dan sebarang keputusan akan diumumkan,” menurut kenyataan itu lagi.

Portal berita Free Malaysia Today hari ini melaporkan bahawa pihak imigresen Indonesia telah menahan seorang lelaki di Batam Jumaat lepas yang dikatakan mungkin bekas teman lelaki Elizabeth. – BERNAMA

Wak Jengkol

Tentang Wak Jengkol

Seorang blogger kacak, kaya dengan senyuman dan sangat merendah diri. Ingin berkenalan sila PM wak di wakjon9@gmail.com

Previous
Next Post
Tiada ulasan:
Write comments

Sila komen yang murni-murni saja di sini..

Get updates in your email box

Complete the form below, and we'll send you our recent update.

Deliver via FeedBurner
© 2017 Wak Jengkol. WP Theme-junkie. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.