Rabu, 21 Mac 2012

Nik Aziz Takut Jumpa Nalla Kerana Tak Tahan Dengar Cerita Seks Anwar Ibrahim

    2:33:00 PTG   No comments


Wak J: Menurut Nalla dalam kenyataanya, ada memberitahu dia sudah berjumpa dengan seluruh pemimpin tertinggi PAS kecuali Nik Aziz untuk menerangkan siapa sebenranya Anwar Berahim.

Yang menjadi persoalan di sini ialah kenapa Nik Aziz enggan berjumpa dengan Nallakarupan bagi mendapatkan penjelasan lanjut berhubung isu moral Anwar yang kini hangat menjadi buah mulut rakyat.

Adakah Nik Aziz takut hatinya akan terpecaya dengan kisah sisi gelap Anwar Ibrahim yang disampaikan kepadanya sekaligus membuatkan dirinya rasa serba salah.

Nik Aziz sendiri pernah berkata, sesiapa sahaja boleh datang berjumpanya untuk bertanyakan sesuatu atau ingin memberi penjelasan. Jika dahulu Eli Wong boleh datang berjumpa Nik Ajis dengan menutup aurat ketika isu gambar bogelnya tersebar, apa salahnya jika Nalla ingin bertemu Nik Aziz dengan memakai baju Melayu dan bersongkok pula.


KUALA LUMPUR: Ahli Dewan Negara, Datuk S. Nallakaruppan secara terbuka mendakwa Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai seorang biseksual berdasarkan pengalamannya yang pernah berkawan baik selama 30 tahun dengan Ketua Pembangkang itu sebelum ini.

Katanya, kecenderungan Anwar sebagai seorang biseksual bukan lagi rahsia dan mendakwa beliau sendiri pernah melihat Ketua Pembangkang itu melakukan aksi seks sama ada bersama lelaki atau wanita.

''Anwar tidak layak untuk memimpin pakatan pembangkang yang merangkumi Pas, DAP dan Parti Keadilan Rakyat (PKR), apatah lagi untuk dilantik sebagai Perdana Menteri jika mereka berjaya membentuk kerajaan pada masa depan,'' katanya pada sidang akhbar di pejabat Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa) di sini hari ini.

Nallakaruppan seterusnya secara sinis meminta Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat supaya mengeluarkan fatwa membenarkan individu biseksual menjadi Ketua Pembangkang.

"Dahulu pekerja Magnum (Corporation) yang lelaki Anwar ada simpan dan Anwar juga pernah bawa isteri orang. Saya bersedia untuk mendedahkan kesemua nama mereka di mahkamah.

"Tidak ada peruntukan dalam Perlembagaan membenarkan biseksual menjadi Perdana Menteri dan tidak ada peruntukan juga untuk biseksual menjadi Ketua Pembangkang. Saya amat hairan mengapa pembangkang boleh mengambil seorang biseksual menjadi ketua," katanya.

Pendedahan itu merupakan siri kritikan terbaru terhadap Anwar yang pernah menjadi rakan permainan tenis beliau. Namun, Anwar sehingga kini belum berani menyaman Nallakaruppan.

"Saya akan terus mendedahkan sedikit demi sedikit (kebenaran) dan setakat ini Anwar bukan anak jantan kerana tidak berani menyaman saya. Ini baru 30 peratus daripadanya (rahsia Anwar) dan saya masih ada 70 peratus lagi untuk didedahkan," katanya.

Sementara itu, jelas Nallakaruppan, beliau hairan mengapa Pas masih mahu bekerjasama dengan Anwar walaupun terdapat banyak petunjuk yang terarah kepada kehidupan Anwar sebagai seorang biseksual.

"Saya telah berjumpa dengan beberapa pemimpin tertinggi Pas dan mendedahkan perkara mengenai Anwar ini dan ada di antara mereka percaya, cuma Nik Aziz sahaja yang enggan bertemu dengan saya sampai hari ini," katanya. SUMBER UTUSAN MALAYSIA

Wak Jengkol

Tentang Wak Jengkol

Seorang blogger kacak, kaya dengan senyuman dan sangat merendah diri. Ingin berkenalan sila PM wak di wakjon9@gmail.com

Previous
Next Post
Tiada ulasan:
Write comments

Sila komen yang murni-murni saja di sini..

Get updates in your email box

Complete the form below, and we'll send you our recent update.

Deliver via FeedBurner
© 2017 Wak Jengkol. WP Theme-junkie. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.