Rabu, 25 April 2012

Padah Berkawan Dengan Kaki Zina, Setiausaha Agung PAS Didakwa Pernah Melanggan Chinadoll

    10:00:00 PG   No comments


Kewujudan Kelab TIBAI memang betul-betul menyusahkan Pakatan Pembangkang. Bukan setakat Anwar Si Pezina sahaja yang pening kepala. Malah pemimpin tertinggi PAS juga turut terpalit sama.

Gosip terbaru yang sedang bertiup kencang berkenaan dakwaan terhadap Ahli Majlis Tertinggi PAS, Mustafa Ali yang dituduh melanggan Chinadoll, seperti mana yang pernah dilakukan oleh Anwar Ibrahim sehingga aksi seksya dirakam dan menjadi tontonan umum.

Sejauh mana kebenaran dakwaan yang mengatakan Mustafa Ali pernah melanggan Chinadoll masih tidak dapat dipastikan lagi.

Menurut sumber, pendedahan yang memalukan ini sengaja didedahkan, dan kerja-kerja terkutuk ini dilakukan sendiri oleh pemimpin PAS yang berkiblatkan Anwar.

Mustafa Ali dilihat satu-satunya pemimpin tertinggi PAS yang tidak sebulu dengan Anwar. Dengan cara ini sahaja, dapat menundukkan Setiausaha Agung PAS itu supaya memberi sokongan terhadap Anwar walau dalam keadaan terpaksa.


Inilah padahnya PAS bersahabat dengan Dajjal. Habis semuanya diporakperandakan Anwar. PAS memang tidak pernah belajar dari sejarah dan juga pengalaman apabila berhadapan dengan manusia beranama Anwar Ibrahim.

Matlamat untuk menghancurkan Umno telah membuatkan PAS leka dan terlupa bahawa rakannya dalam Pakatan, DAP dan PKR sedang menunggu masa sahaja untuk menjahanamkan PAS dari dalam lebih cepat dari jangkaan PAS untuk mengkuburkan Umno-BN.

Cukup-cukuplah Anwar Ibrahim seorang sahaja yang terlibat melanggan dan berzina dengan Chindoll. Takkan la pemimpin PAS nak masuk carta juga sebagai pemimpin Pakatan Pembangkang yang mempunyai masalah moral yang teruk. Minta dijauhi..

Baca seterusnya di JomTIBAI

Wak Jengkol

Tentang Wak Jengkol

Seorang blogger kacak, kaya dengan senyuman dan sangat merendah diri. Ingin berkenalan sila PM wak di wakjon9@gmail.com

Previous
Next Post
Tiada ulasan:
Write comments

Sila komen yang murni-murni saja di sini..

Get updates in your email box

Complete the form below, and we'll send you our recent update.

Deliver via FeedBurner
© 2017 Wak Jengkol. WP Theme-junkie. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.