Selasa, 12 Mac 2013

Memalukan! Blogger Pembangkang Maki Hamun Perempuan Depan Orang Ramai

    10:00:00 PG   13 comments

tulang-beshit

Sebelum ini wak tak pernah peduli pun siapa Tulang Besi. Kalau nak diikutkan wak memang malas dan tak berminat langsung ambil tahu pasal blogger-blogger pro Pembangkang yang sentiasa perasan hebat ni. Nak cerita panjang lebar, diaorang ni bukan public figure pun.

Tapi bila dah terlihat klip video You Tube yang kini bertebaran ditanyangkan di blog-blog dan juga laman sosial terasa gatal pula jari-jemari nak menulis serba ringkas tentang insiden pertikaman lidah yang berlaku seperti dalam video di bawah.

Apa ni Bro! tak macho lah maki hamun perempuan, dikhalayak ramai pulak tu. Jatuh standard, nasib lah wak bukan blogger pro Pembangkang, kalau tidak haram nak ngaku member.

Dengar khabarnya peristiwa gusti lidah ni berlaku berpunca dari soalan wartawan yang menanyakan tentang sumpah lakhnat ketika sidang media bapa Saipul round kedua. Soalan biasa je yang ditanya, yang hang pi melenting macam orang tak siuman apa pasal? Nak tunjuk hero ka? Kata memperjuangkan kebebasan media, jawab saja lah! Jangan pilih-pilih soalan

Alamak..Bullshit..Fcuking Shit..Dah masuk 5 perenggan wak punya bebelan ni. Ok lah stop setakat ni dulu. Kepada Tulang Besi, buat-buat lah besabar, dengan perempuan pun hang nak tibai apa barang, lebih baik tukar je jadi TULANG BESHIT...malu la weii...Meh kita layan aksi jantan Malaya melalak depan orang ramai..

Wak Jengkol

Tentang Wak Jengkol

A Low Profile Blogger.

Previous
Next Post
13 ulasan:
Write comments
  1. aku sokong anuar lingkup12 Mac 2013 11:02 PG

    Apasal nak pakai melayu pulak .Aku ni tak de sokong mana mana dan aku melayu.Dia orang ni bukan melayu agaknya tu sebab dia orang kutuk2. Mungkin keturunan jerman kot heheheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Keturunan jerman apa jadahnya..ini manusia keturunan bangsat..

      Padam
  2. Muka macam sial je.

    BalasPadam
  3. Bukan mcm sial..tp memang sial pun..dgn perempuan berani la..lawak juga tgk dia tgh hot..mcm babun..

    BalasPadam
  4. Kasi tukar la.. TULANG TAHI..

    BalasPadam
  5. dia marah2 mauu ambil perhatian anwar suruh naikkan elaun fitnah dia. aparaa...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul...nk dtk PRU ni nk cari duit lebih nk perhatian Anwar la. Mana tau TERjadi calon ker kan...hahaha

      Padam
  6. TB..stupid Moron..BullShit..

    BalasPadam
  7. Ini ke rupa Tulang Besi..cam syial je wa tgk..pui pui puii

    BalasPadam
  8. Tulang Besi??? Nk GAH letak nama blog ganas2...pukimak punya melayu..dgn pompuan berani la.

    BalasPadam
  9. Nama je Tulang Besi, tapi tengok muka, badan lembik macam sotong. Tu yang boleh lawan ngan pompuan. Orang yang ada tulang besi, urat dawai, mata ball bearing, tak lawan dengan pompuan der.....Dia tuduh orang bodoh. Dia sendiri yang bodoh dengan kebodohannya mana dia de nampak. Buat malu bangsa jer. Inilah anak didik PGayR. Haprak!

    BalasPadam
  10. ada sesetengah blog panggil TULANG BABI...sesuai sgt

    BalasPadam
  11. Pompuan melayu jenis spesis tak sayang anak..dari bela pompuan melayu,baik bela bewak lagi bagos..pompuan melayu makluk yg patot ditindas..pompuan melayu makluk haprak prangai mcm budak2 jenis tak sayang anak...buang dalam longkang..harap nama islam yapi pakai tudung baju ketat..pompuan melayu binatang pembawa sial seumur hidop kepada lelaki...cuma lelaki lelaki dayus saja yg ashik bela nasib betina betina celaka ni..kencing dalam mulut pompuan melayu yg takdak sifat keibuan..pijak kepala pompuan melayu..sagat atas jalan raya muka pompuan melayu..pompuan melayu binatang yg jenis bodoh sombong tk sedaq diri..dah la bangang akal satu nafsu sembilan..buat sempoi plak....padan muka pompuan melayu kena corak asid kat muka..biar pompuan melayu ada naluri ibu skitt..POMPUAN MELAYU ZAMAN SEKARANG SPISIS TAK SAYANG ANAK DAN MEMBAWA SIAL DALAM HIDOP LELAKI MELAYU

    BalasPadam

Sila komen yang murni-murni saja di sini..

Get updates in your email box

Complete the form below, and we'll send you our recent update.

Deliver via FeedBurner
© 2017 Wak Jengkol. WP Theme-junkie. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.