Rabu, 23 Oktober 2013

Nurul Jangan Malu-Malu...Liwat Best Taw..Cuba Tanya Papa

    11:19:00 PTG   No comments

nurul izzah malu
Malu lah I...liwat-liwat ni..cer tanya papa kikikiki
Wak J: Jika mengikut hukum 'HUDUD' Pas perbuatan liwat dibolehkan sekiranya isteri atau pasangan datang bulan. Jadi, tak perlu lah Nurul sensitif sangat bila diminta memberi pendapat tentang perbuatan tersebut.

Cuma satu je perbuatan liwat yang dilakukan secara suka sama suka tapi Nabi tak akan ngaku umat bila tiba hari pembalasan nanti iaitu perbuatan liwat sesama jantina (laki sama laki).

Ikon 'liwat' negara yang hebat dan handal serta sering terlepas dari hukuman dunia semua orang kenal, orang itu ialah Papa Nurul Izzah sendiri. Mungkin apabila disebut perkataan liwat, Nurul akan terbanyang muka papanya terkemut-kemut membalun lubang kunyit sambil mengenangkan nasib ibunya, Wan Azizah yang terpaksa bermadu dengan jantan!

Relaks la Nurul..Tak payah nak sentap-sentap sangat sekiranya Papa Hebat kesayangan tak buat kerja terkutuk tu, buat apa nak malu-malu..suka sama suka maaaa...

anwar-jubur-stor-kunyit-kemut
Woooowwwooooo...pehhhh!!!

KUALA LUMPUR: Satu perbahasan panas meletus di Parlimen apabila Datuk Seri Noh Omar (BN- Tanjung Karang) mendakwa antara ancaman besar kepada negara ini adalah konflik agama dan penyebaran ideologi lesbian, gay, biseksual dan transgender (LGBT).

Beliau juga meminta Ahli Parlimen Lembah Pantai Nurul Izzah Anwar menyatakan pandangan beliau tentang liwat yang menyebabkan suasana bertukar hangat di antara ahli kedua-dua belah jurang politik.

Bekas menteri di Kementerian Pertanian dan Perindustrian Asas Tani ini berkata kerajaan perlu mengambil langkah segera untuk membendung masalah sosial seperti itu termasuk tuntutan yang dibuat oleh Gabungan NGO-NGO Hak Asasi Manusia (Comango) di Majlis Hak Asasi Manusia Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu (PBB) untuk menggalakkan hak asasi LGBT.

"Kita juga membahaskan mengenai hak asasi manusia . Kita perlu menyokong hak asasi manusia dalam beberapa perkara tetapi kita tidak boleh menyokong LBGT kerana ia bertentangan dengan prinsip Islam.

"Lembu pun tahu bagaimana untuk memilih pasangan yang betul," katanya ketika membahaskan pindaan kepada Akta Kesalahan Keselamatan (Langkah-Langkah Khas Akta) semasa bacaan kedua.
Noh juga bertanyakan kepada ahli Parlimen penggal pertama, Sim Tze Tzin (PKR-Bayan Baru) sama ada beliau menyokong perkahwinan sama jantina.

Beliau kemudiannya mengajukan soalan yang sama kepada Nurul Izzah Anwar (PKR- Lembah Pantai) dan meminta pandangan beliau mengenai liwat.

Ahli Parlimen kerajaan dan pembangkang mula mengemukakan pandangan lisan sebelum Timbalan Speaker Dewan Rakyat Datuk Ronald Kiandee meminta mereka bertenang.

Beberapa ahli Parlimen pembangkang bangun untuk membantah kenyataan Noh dengan Datuk Takiyuddin Hassan (PAS- Kota Baru) menggesa Noh menarik balik membuat kenyataan itu, menyifatkannya sebagai biadap.

Apabila diminta oleh Ronald untuk menjelaskan kenyataan beliau, Noh berkata, "Ya saya membuat kenyataan itu, tetapi saya hanya mahu tahu sama ada beliau menyokong liwat. Saya tidak menuduh beliau melakukan liwat, jika saya berkata begitu saya akan menarik balik," katanya.

Beliau kemudiannya terus mengecam Comango yang pergi ke PBB di Geneva, kerana mendakwa menghina perlembagaan persekutuan dan cuba untuk melemahkan Islam.

Wak Jengkol

Tentang Wak Jengkol

Seorang blogger kacak, kaya dengan senyuman dan sangat merendah diri. Ingin berkenalan sila PM wak di wakjon9@gmail.com

Previous
Next Post
Tiada ulasan:
Write comments

Sila komen yang murni-murni saja di sini..

Get updates in your email box

Complete the form below, and we'll send you our recent update.

Deliver via FeedBurner
© 2017 Wak Jengkol. WP Theme-junkie. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.