Isnin, 23 Jun 2014

Wardina Safiyah 'Si Kambing Yang Bertudung'

    10:03:00 PTG   9 comments

Wardina Safiyah kambing

Wak J: Kalau nak tahu kenapa Wardina Safiyah di gelar sebagai si Kambing yang Bertudung. Jom ikuti luahan hati blogger TFK di sini.

Wak Jengkol

Tentang Wak Jengkol

A Low Profile Blogger.

Previous
Next Post
9 ulasan:
Write comments
  1. Bila ostazah ni nak pi migrate ke australia???? Tenang sikit bumi Melaya ni.....

    BalasPadam
  2. Kalau ostajah ni g australia cmfm kene tendang balik acheh negara asal dia

    BalasPadam
  3. Lucutkan apa saja jawatan atau keahlian yang diberikan kerajaan.

    BalasPadam
  4. Perangai WARDINA = perangai ANWAR BERAHIM....semuanya salah kerajaan

    BalasPadam
  5. tepat rasanya status KAMBING yg digunapakai....

    BalasPadam
  6. Si BETINABANGSAT ni, aku syak sgt. PENYAMAQ - ejen si Barat-ZIONIS!

    Nak kutuk masyarakat/Dunia ISLAM dan memuji negara KAPIR termasuk Australia dia (awatlah tak BERAMBOS lagi balik sana)! Yg. Australia - di bawah NATO, asyik serang Dunia Islam termasuk di Iraq, Libya dan Afghanistan - dan MEMBUNUH beramai-ramai dlm. GENOSID (Physical/Cultural Genocide)! umat Islam, termasuk KANAK-KANAK kecil, tak pula dia MELALAK mcm. ANJING KURAP!

    Maka, yg. Barat tu mampu nak bagi "social welfare" kat rakyat dia (sebenaqnya, utk. memastikan yg. si miskin, yg. MAJORITI, tak MERUSUH; memang kebiasaan kat Barat)- adalah kerana sebahagian besar kemewahan si Barat, adalah dari hasil ROMPAKAN akibat PENJAJAHAN ke atas Dunia Islam yg. kaya minyak-gas-minerals terutamanya oleh syarikat-syarikat korporat minyak-gas-minerals mereka (yg. kena bayar cukai korporat)!

    Dan dahlah kat Australia, BUMIPUTERA Australia iaitu Aboriginal Australians asyik di PIJAK mcm. SAMPAH sampai sekarang oleh kaum PENDATANG/PENJAJAH, setelah dlm, sejarah, lebih sejuta bangsanya diBUNUH/DIROGOL/DI KRISTIANkan dgn. paksaan oleh penjajahBritish-ZIONIS [terutamanya melalui memisahkan anak-anak mereka dan di letakkan di institusi Kristian - sama spt. ke etas Bumiputera Canada First nation peoples(Native Canadians)], dlm. GENOSID!

    Makcik Sambal Belacan.

    BalasPadam
  7. dia bukan kambing, sama status dengan babi hutan yang menyondol tak tentu arah.

    BalasPadam
  8. asal malam jer tak dapat kontol..
    maka belah siangnya mengembek dgn maha haybatnyalah si tinno seqoq nih...
    wakaka..

    BalasPadam
  9. kenapa marah sangat ngan wardina? aku tak paham. Dia menegur & memberi idea bukan apa pun... bercakap biar tenang....tak payahlah nak meroyan, nanti Allah marah....

    BalasPadam

Tak nak ada masalah dikemudian hari, sila komen yang murni-murni je di sin..

Get updates in your email box

Complete the form below, and we'll send you our recent update.

Deliver via FeedBurner
© 2017 Wak Jengkol. WP Theme-junkie. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.