Khamis, 24 Julai 2014

Jom! Bunuh Rakyat Palestin Dengan Melanggan & Menonton Rancangan Astro

    11:08:00 PTG   2 comments


astro-zionisPada ketika umat Islam seluruh dunia sedang sakit hati dengan Zionis Israel, sebuah kelompok manusia yang emar merampas dan melakukan kekejaman serta penindasan ke atas masyarakat yang serba-serbi kekurangan, ASTRO yang dimiliki oleh Ananda Krishnan dan merupakan pemonopoli siaran televisyen kabel yang mengenakan bayaran sesuka hati, mengambil sikap MENENTANG KERAJAAN MALAYSIA, umat Islam di negara ini dan perjuangan rakyat Palestin.

ASTRO yang bersikap seperti maharaja di negara ini telah memutuskan untuk menyalurkan kewangan, bantuan serta dana kepada Zionis untuk terus membunuh rakyat Palestin menerusi perlantikan AMDOCS sebagai 'Subscriber Management System' syarikat media tersebut,

Selama ini, tiada sesiapa pun hatta Menteri Penerangan pun yang dapat menegur ASTRO. ASTRO tidak pernah terikat atau patuh kepada sesiapa pun, termasuklah kepada SKMM yang semakin nyenyak tidur dan hidup bergelumang dengan timbunan wang yang merupakan UFTI syarikat-syarikat telekomunikasi kepada SKMM.

Selama ni, ASTRO telah menerima pelbagai bentuk kecaman terutama perkhidmatannya yang sangat uzur pada waktu hujan. ASTRO kemudiannya menaikkan yuran dan pelanggan perlu membayar harga lebih kononnya sebagai penanggung kos perkhidmatan yang telah dipertingkatkan.

Bagaimanapun, perkhidmatan ASTRO tetap di takuk lama. Program-program yang disiarkan adalah program-program lapuk yang diulang-ulang siar berpuluh-puluh kali. Yang dipertingkatkan hanyalah bayaran bil oleh pelanggan.

Sekarang, pendedahan telah dibuat oleh Dr. Asyraf Wajdi Dusuki membabitkan kerjasama ASTRO dengan Zionis Israel.

Saranan agar memboikot ASTRO, tidak akan berkesan. Astro bergantung sepenuhnya kepada bayaran daripada pelanggan dan pengiklanan. Daripada boikot ASTRO dengan tidak menggunakan khidmatnya, lebih baik boikot bayar bilnya.

Apatah lagi, ASTRO tidak akan boleh membangkrapkan para pelanggannya kerana tahap hutang yang boleh membankrapkan adalah RM30,000.01, bukannya RM300!!!

Biarkan ASTRO dengan Zionisnya dan memusuhi umat Islam... lagipun Ananda Krishnan bukannya berada atau tinggal di Malaysia. Dia di London, sama seperti Robert Kuok yang menjadi orang terkaya di Malaysia, tetapi tinggal di Hong Kong dan China!!!

Sumber: TFK

Wak Jengkol

Tentang Wak Jengkol

Seorang blogger kacak, kaya dengan senyuman dan sangat merendah diri. Ingin berkenalan sila PM wak di wakjon9@gmail.com

Previous
Next Post
2 ulasan:
Write comments
 1. PEMBETULAN: (perenggan ketiga)

  Tapi si pemimpin Islam/Melayu LIBERAL takkan peduli - tengok sajalah mereka boleh pula benarkan kedatangan kali ke-empat si ZIONIS-KEPARAT, "US Trade Rep" Michael Froman, yg. kedatangan terbarunya jelas mengambil peluang mcm. si CANNIBAL, masa NEGARA ISLAM kita sedang diancam dan umat ISLAM/Melayu amat berduka dgn. isu MH17 dan Genosid amat dasyat, ke atas BUMIPUTERA Palestin di Gaza, nak memaksa kita tandatangani TPPA (lihat juga mana bantahan Kem. Luar kita bila Jerman begutu ANGKUH menggertak mewakili Kedutaan Israel di Dunia Islam - yg. patut diHARAMkan; lihat di http://www.presstv.ir/detail/2014/02/22/351741/germany-offers-to-represent-israel/, Germany offers to represent Israel in some Muslim countries, Feb 22, 2014)!

  Makcik sambal Belacan.

  BalasPadam
  Balasan
  1. Salam n terima kasih..

   Rumah makcik ada pasang Astro tak? kikikiki

   Padam

Sila komen yang murni-murni saja di sini..

Get updates in your email box

Complete the form below, and we'll send you our recent update.

Deliver via FeedBurner
© 2017 Wak Jengkol. WP Theme-junkie. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.