Sponsored

Ahad, 16 Oktober 2016

Padah Kemaruk Suami Orang


Seorang lelaki maut selepas ditikam seorang lelaki di kawasan tempat letak kereta Kompleks Seri Iman, di sini.

Difahamkan Kejadian itu berlaku ketika mangsa berusia 34 tahun bersama keluarga dan suspek ke Pejabat Agama Daerah Kuala Terengganu untuk membuat semakan status perkahwinan, pada kira-kira jam 11.30 pagi.

Berita Harian melaporkan, suspek bertengkar dengan mangsa apabila status perkahwinannya terbongkar dan bertindak menikam mangsa.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Negeri, Asisten Komisioner Wan Abdul Aziz Wan Hamzah, ketika ditemui mengesahkan kejadian itu.

Katanya, siasatan awal mendapati enam kesan tikaman pada tubuh mangsa.

Bak kata pepatah, ikut hati mati. Jadi, nasihat penulis kepada wanita di luar sana agar tidak terlalu mengikut kata hati. Dengar dan belajar menerima pandangan orang lain terutama sekali dari ahli keluarga sekiranya menghadapi kes seperti ini. 

Orang lelaki hari ini bukan boleh dipercayai sangat kecuali penulis kerana syaitan sekarang sudah berani menyerupai manusia.

Penulis yakin wanita berkenaan pasti menyesal seumur hidupnya apabila kehilangan abang kandung akibat perbuatanya sendiri. Semoga apa yang berlaku menjadi iktibar kepada kita semua.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Tak nak ada masalah dikemudian hari, sila komen yang murni-murni je di sin..