Rabu, 6 April 2011

GEMPAR: Jam OMEGA Sebenar Milik Anwar Memang Ada Pada Kak Wan

    3:18:00 PTG   4 comments


Berita ni wak baru dapat dalam mimpi sebentar tadi. Bangun dari tido terus update blog..Wan Azizah sesmasa dalam sidang medianya, telah menunjukan bukti bergambar melalui angset, bahawa jam tangan jenama OMEGA milik Anwar Ibrahim, memang ada dalam jagaannye...Lu Orang nak cerita apa skrg...wakakakakaka...

Wak J: Mari kita gelak sampai pengsan...WAKAKAKAKAKAKAKA

Wak Jengkol

Tentang Wak Jengkol

A Low Profile Blogger.

Previous
Next Post
4 ulasan:
Write comments
  1. wah...lama tak update blog ya wak...
    apa pun posting yg menarik jugak walau agak ketinggalan...bzlah tu yerk...

    BalasPadam
  2. salam Bajingalas...

    Memang dah lama betul x update. Dan banyak isu-isu menarik wak terpaksa lepaskan begitu sahaja.

    Ketinggalan tu xde la jauh sangat, cuma dari segi mengupdate blog je. tapi wak tetap mengikuti perkembangan isu semasa yg berlaku kt malaysia nih.

    Klu wak tak aktif menulis blog, hang boleh cari wak di fB..wak selalu lepak sana..Anyway, thanks sbb sudi jeguk blog wak ni...hehehehe

    BalasPadam
  3. xleh blah tol jam dalam hs..keh3

    BalasPadam
  4. jam dalam handset leh disahkan ketulenannye ke wak? lelaki Y dalam video sex tu pon leh diragui.. inikan pula dalam handset!!!!

    BalasPadam

Sila komen yang murni-murni saja di sini..

Get updates in your email box

Complete the form below, and we'll send you our recent update.

Deliver via FeedBurner
© 2017 Wak Jengkol. WP Theme-junkie. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.