Selasa, 17 April 2012

Bendera BN Punya Pasal, Penyokong Pakatan Sanggup Bakar Rumah Rakyat

    10:00:00 PG   No comments

Kejadian membakar bendera Barisan Nasional (BN) oleh penyokong Pakatan Pembangkang, hampir mengakibatkan seluruh rumah flat yang terletak di Seksyen 7, Shah Alam musnah dijilat api.

Perbuatan khianat yang didalangi oleh Pakatan Rakyat Selangor ini, semuanya berpunca dari perasaan cemburu dan rasa tidak puas hati apabila BN Selangor semakin agrasif mengibar bendera parti di seluruh pelusuk negeri Selangor sebagai tanda semangat kebangkitan Gelombang Biru untuk menghancurkan Pakatan Pembangkang.

Walau tiada kemalangan jiwa berlaku, namun tindakan membakar bendera BN yang dilakukan oleh penyokong Pakatan Pembangkang di dalam kawasan perumahan penduduk, dianggap sudah melampau dan boleh mengundang bahaya terhadap keselamatan penduduk setempat.

'Matlamat menghalakan cara' Apa sahaja sanggup dilakukan oleh penyokong Pakatan Pembangkang walau dengan upah yang sedikit asalkan niat mereka tercapai.

Melalui cubaan bakar rumah penduduk yang dilakukan oleh penyokong Pakatan Pembangkang ini, diharap rakyat Selangor dapat buka mata seluas-luasnya sambil membuat penilaian terhadap tingkah laku serta perangai pemimpin dan penyokong Pakatan Pembangkang yang tak ubah seperti 'haramjadah'.

Lagi kisah bakar rumah penduduk Seksyen 7 di Kita Gempur.Com

Published with Blogger-droid v2.0.4

Wak Jengkol

Tentang Wak Jengkol

Seorang blogger kacak, kaya dengan senyuman dan sangat merendah diri. Ingin berkenalan sila PM wak di wakjon9@gmail.com

Previous
Next Post
Tiada ulasan:
Write comments

Sila komen yang murni-murni saja di sini..

Get updates in your email box

Complete the form below, and we'll send you our recent update.

Deliver via FeedBurner
© 2017 Wak Jengkol. WP Theme-junkie. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.