Sponsored

Jumaat, 6 April 2012

Kalau Anwar Berzina Dengan Chinadoll Saya Ok Lagi Tapi Dengan Shamsidar..Err..Err..@#%&


Bila Anwar Ibrahim kantoi meliwat jantan, Wan Azizah bersama anak-anak perempuanyalah yang menjadi orang pertama tampil di sidang media membela dan menafikan suaminya tak terlibat dalam aktiviti liwat yang telah banyak kali berlaku itu.

Serupa juga dalam kes Anwar kantoi berzina dengan Chinadoll yang dirakam melalui kamera CCTV tak lama dulu. Wan Azizah dan anak-anaknya jugalah yang bersusah payah tampil menjawab segala soalan para wartawan yang bertanya 'Benarkah suami Datin Sri terlibat dalam video tu'.

Tetapi, dalam kes zina yang melibatkan Shamsidar Tahrin, isteri kepada Azmin Ali, Wan Azizah seperti sudah kehilangan nafsu untuk membela suaminya. Kenapa Kak?

Dah bertahun-tahun isu skandal zina Anwar dan Shamsidar berlalu dan dah banyak kali desakan dibuat oleh pelbagai pihak yang inign sangat mengetahui cerita sebenar yang berlaku dari mulut Wan Azizah selaku orang yang paling rapat dengan Anwar.

Semenjak skandal seks Anwar bersama Shamsidar terbarai menjadi bualan rakyat, rasanya tak pernah sekali pun Wan Azizah tampil membuat kenyataan media menafikan bahawa suaminya tak pernah berzina dengan isteri Azmin.

Sempai bila Wan Azizah sanggup menyembunyikan perkara sebenar, sampai bila Wan Azizah sanggup bersubahat melindungi segala dosa-dosa besar yang telah dilakukan oleh suami sendiri.

Sampai bila Wan Azizah?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Tak nak ada masalah dikemudian hari, sila komen yang murni-murni je di sin..