Ahad, 10 Jun 2012

Ocean's Thirteen Beraksi Malam Ini di TV2

    6:29:00 PTG   No comments


Jangan lupa saksikan cerita hebat ini yang julung kalinya ditanyangkan kembali di kaca TV.

Filem ini mengisahkan mengenai ejen perisik, Danny Ocean yang bersusah payah mempertahankan sebuah kasino yang dimiliki oleh Willy Bank daripada dirompak.

Pelabagai kisah lucu yang berlaku ketika Danny menjalani misinya itu. Sudah pasti dengan cerita ini akan membuatkan kita terhibur apabila menontonya.

Bertahun-tahun sudah cerita Ocean 13 ini tidak kembali ke layar perak dan kaca TV, Tapi hari ini tiba-tiba sahaja muncul. Mungkin ramai daripada kita tidak tahu pun adanya cerita tersebut termasuk wak sekali hehehe.Apakah punca yang mebuatkan pihak RTM tergerak hati ingin menyiarkan cerita tersebut di TV pada jam 10 malam ini.

Adakah kerana wujudnya sebuah laman blog yang menjadikan cerita ini sebagai inspirasi untuk membongkar kisah penyelewengan, rasuah dan salah guna kuasa yang berlaku dalam kerajaan negeri Selangor hari ini yang ditadbir oleh Pakatan Haram PAS,DAP dan PKR.

Untuk mengetahui apakah laman blog tersebut sila KLIK SINI dan jangan lupa untuk 'bookmark' laman blog tersebut bagi mendapatkan informasi terkini serta cerita-cerita panas berkenaan perjalanan politik negeri Selangor.


Wak Jengkol

Tentang Wak Jengkol

Seorang blogger kacak, kaya dengan senyuman dan sangat merendah diri. Ingin berkenalan sila PM wak di wakjon9@gmail.com

Previous
Next Post
Tiada ulasan:
Write comments

Sila komen yang murni-murni saja di sini..

Get updates in your email box

Complete the form below, and we'll send you our recent update.

Deliver via FeedBurner
© 2017 Wak Jengkol. WP Theme-junkie. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.